Thursday, 16 August 2012

Leuke kapsels voor lang haar

Leuke kapsels voor lang haar

Leuke kapsels voor lang haar

Leuke kapsels voor lang haar
Iedereen hunkert hebben super glanzende, dikke en lange sluizen. Maar velen van ons hebben tevreden te zijn over haar dat is fijn en dun. Dunne fijn haar is notoir moeilijk om stijl en de meeste kapsels plat en diskette worden binnen een paar uur. De textuur van je bezit haar kan niet worden gewijzigd, zodat de beste ding om te doen is het vinden van kapsels die kunnen worden gemaakt met fijn haar waarmee u het uiterlijk van het hebben van een vollediger manen van haar. Het grootste probleem met dun haar is dat het wordt slap en vettig zeer binnenkort. En wanneer u dunne lange haren hebben, haar heeft de neiging tot stringy met spit eindigt. Ter bestrijding van dit, moet u een goede haar styling product zoals een texturizing serum of een mousse volumizing kiezen.

Lange kapsels voor dunne fijn haar


Poef kapsel
Een grote kapsel voor dun haar is de haarstijl poef. U maakt dit kapsel, eerst wassen en conditie van uw haar met een volumizing shampoo en conditioner. Terwijl het haar nog nat is, neem een munt formaat hoeveelheid volumizing mousse in uw hand en toe te passen via uw haarstrengen. Volgende klap droog haar rechtstreeks met een peddel haren borstel en föhn. Zorg ervoor dat wanneer u föhnen de uiteinden van je haar, je klep het haar naar buiten. Dit zal geef je haar een vollere look. Vervolgens passen een beetje van texturizing crème aan het haar op de voorkant van je hoofd. Neem een sectie 4 inch van haar vanaf de voorzijde en het backcomb met een fijn getande kam. Zodra u voldoende hoogte hebben gemaakt, licht glad uit het haar en pin het terug met bobby pinnen of haar clips. De rest van het haar laten zoals het is. Dit is een soort van helft de helft naar beneden kapsel en ziet er geweldig uit voor zowel formele als informele gelegenheden.

Gedraaide Updo kapsel
Een nette en slanke kapsel als een gedraaide updo is een grote kapsel voor dunne en fijne textuur haar. Een slanke draai kapsel hoeft u te backcomb je haar of volumizing haarproducten te gebruiken. Om deze stijl eerste shampoo en voorwaarde haar met een anti bruisen shampoo en conditioner glans-verbetering. Een beetje glans serum van toepassing of gel op uw haar en maak vervolgens een extreme kant deel. Borstel het haar terug met een fijn getande kam en verzamelen in een paardenstaart in het centrum van je hoofd aan de achterkant. Vervolgens de paardenstaart scheiden in twee gelijke delen en draai de secties om elkaar heen naar boven. Plooi de uiteinden van de gedraaide secties naar binnen en veilig het kapsel met bobby pinnen. Spritz met strong hold hairspray instellen van de stijl. Dit is een van de beste lange kapsels voor dunne steil haar en is precies goed voor een formele gebeurtenis.

Golvende kapsel
Een geweldige manier om nep dik haar is het creëren van een golvende kapsel. Als u kijken chique wilt, moet u een golvende blik maken met losse krullen. Als u wilt maken van deze schattige kapsel voor dun haar, eerst shampoo en conditie van uw haar met een shampoo volumizing en anti fizz conditioner. Laat haar natuurlijk drogen en een kleine hoeveelheid glans-verbetering serum doorlopen de lengte van je haar. Zodra dit is gedaan, center deel uw haar en een beetje van volumizing mousse van toepassing op de voorkant van je haar. Nu wikkel één inch sectie van haar rond een middellange barreled curling iron, houden het ijzer verticaal. Zodra haar is gekruld, de sectie van haar uitpakken en laat ze afkoelen. De rest van uw haren krullen op een vergelijkbare manier en uitvoeren van je vingers door je haar te scheiden van de krullen. Borstel of kam haar nadat u klaar bent niet curling, of je krullen platte zal veranderen.

Rommelig paardenstaart
Er zijn tijden wanneer u wilt maken van een eenvoudig kapsel dat ziet er elegant. Een rommelige paardenstaart is dergelijke een kapsel dat kan worden gemaakt in een kwestie van minuten en u hoeft niet vers gewassen haar om de stijl van het. Als wilt maken dit kapsel, moet je borstel je haar om zich te ontdoen van alle knopen en klitten. Vervolgens een vleugje texturizing room passen aan de wortels van je haar en föhnen alleen de voorkant van je hoofd met een paddel borstel en föhn. Haar verzamelen in een lage paardenstaart in de nek van uw hoofd en veilig met een elastische band. Volgende backcomb de staart van de paardenstaart zodat haartextuur een beetje ruw en rommelig is. Hark je vingers door de voorkant van uw hoofd, volume maken op de kroon. Spritz met een hairspray en je bent klaar.

Lange kapsels voor dun haar moeten zijn dusdanig dat het verbetert de botstructuur van uw gezicht en uw haar dikker en vollediger verschijnen maakt. Kapsels voor dun haar, zoals lange lagen werken goed om te geven haar een dikkere uiterlijk. Vermijd zeer korte lagen rond je gezicht als dit maakt je haar kijken dunner onderaan. In plaats daarvan kiezen voor lang gelaagde kapsels voor dun haar.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...